Társasházkezelés

Bemutatkozás

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. több mint 25 éve foglalkozik a közös képviseleti-, illetve a társasházkezelői tevékenység körébe tartozó feladatok ellátásával. Ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellett, jelenleg 142 társasházban, több, mint 4.000 albetétet kezelünk.

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. a közös képviselői munka átláthatóságára, ellenőrizhetőségére helyezi a hangsúlyt. Üzleti filozófiánk szerint a közös képviselő feladata a társasház lakóközösségének szándékát megismerni és összehangolni annak érdekében, hogy a tulajdonukban lévő társasház környezete méltó tagja legyen, értéke gyarapodjon, és ezen keresztül a lakók életminősége javuljon. Ennek a célnak elérése érdekében fontos, hogy a közös képviselő megfelelő programot dolgozzon ki a tulajdonostársak megismert igényei alapján a társasház üzemeltetésére és felújítására, illetve azt a lakókkal elfogadtatva, közösen valósítsák meg.

Munkatársaink több éves tapasztalattal rendelkeznek a társasházkezelés, a műszaki-feladat ellátás, a könyvelési feladatok és a jogi tevékenység területén. A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvénynek megfelelően a munkatársaink rendelkeznek a munka ellátásának feltételeként előírt szakképesítéssel. A társasházkezelői tevékenység ellátását névjegyzéki regisztráció mellett végezzük. A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. ezen kívül rendelkezik a társasházkezelők szakmai felelősségbiztosításával is. A szakmai hozzáértésünk leellenőrizhető. Társaságunk tagja a Társasházak és Társasházkezelők Országos Egyesületének.
A kezelt társasházak lakói internetes hozzáférést kapnak a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. által üzemeltetett portálhoz, amelyen keresztül bármikor ellenőrizhetik a társasház gazdálkodását, és a kezelői tevékenységet.

A kintlévőségek kezelését teljes körűen ellátjuk, szükség esetén jogi képviselő bevonásával biztosítjuk a hatékony hátralékkezelést.
Az általunk kezelt társasházak kiemelkedően magas arányban nyernek a vissza nem térítendő támogatásokat nyújtó fővárosi, önkormányzati társasházi pályázatokon. Veszélyelhárítás és hibaelhárítás kivételével valamennyi műszaki munkálathoz előzetesen közgyűlési határozat meghozatalához kötjük, melyhez az előterjesztéseket ajánlatokkal együtt terjesztjük tulajdonosok elé. Az épületben keletkező műszaki jellegű hibák elhárításának ügyintézését a tudomásunkra jutást követően haladéktalanul megkezdjük.
Fontosnak tartjuk a számvizsgáló bizottságokkal való szoros együttműködést és a tulajdonosok megfelelő tájékoztatását, amely elengedhetetlen az eredményes kapcsolat kialakításához.
A megbízási díjunk összege nem csak a társasház teljes körű könyvelésének díját tartalmazza, de a feladat ellátásával felmerülő minden egyéb adminisztrációs költséget (fénymásolás, telefonköltség, közgyűlési terem biztosítása, stb.) is. A társasházak nevében megírt és beadott pályázatokat ingyenesen készítjük el és bonyolítjuk.

Referenciáink

1., Bp., V. Ker. Szemere u. 10. sz. Társasház
2., Bp., V. Ker. Sas u. 20-22. sz. Társasház
3., Bp., V. Ker. Kossuth tér 13-15. Társasház
4., Bp., V. Ker. Ferenciek tere 7-8. sz. Társasház
5., Bp., V. Ker. Molnár u. 16. sz. Társasház