Bemutatkozás

Köszöntjük a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. honlapján!

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. alapítója és egyedüli tulajdonosa a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata.

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. közreműködik a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.) 23. § (5) bekezdés 1., 2., 5. és 14. pontja szerinti, V. kerületi önkormányzati feladatok ellátásában, különösen, de nem kizárólagosan, az alapítónk építési, építtetői tevékenysége kapcsán műszaki szakértői, műszaki előkészítői, beruházás-bonyolítói, építési műszaki ellenőri, szervezési, egyeztetési, engedélyeztetési, dokumentálási, igényérvényesítési és egyéb közreműködői feladatok, valamint az alapítónk teljes vagy többségi tulajdonában álló társasházak tekintetében az Alapító tulajdonosi képviseletével kapcsolatos, valamint közös képviselettel és a társasházkezeléssel kapcsolatos feladatok ellátásában.

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. több mint 25 éve foglalkozik a közös képviseleti-, illetve a társasházkezelői tevékenység körébe tartozó feladatok ellátásával. Ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellett, több, mint 140 társasházban, több, mint 4.000 albetétet kezelünk.

Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt.