Bemutatkozás

Köszöntjük a Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. honlapján!

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. alapítója és egyedüli tulajdonosa a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Önkormányzata.

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. közreműködik a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. törvény (Mötv.) 23. § (5) bekezdés 1., 2., 5. és 14. pontja szerinti, V. kerületi önkormányzati feladatok ellátásában, különösen, de nem kizárólagosan, az alapítónk építési, építtetői tevékenysége kapcsán műszaki szakértői, műszaki előkészítői, beruházás-bonyolítói, építési műszaki ellenőri, szervezési, egyeztetési, engedélyeztetési, dokumentálási, igényérvényesítési és egyéb közreműködői feladatok, valamint az alapítónk teljes vagy többségi tulajdonában álló társasházak tekintetében az Alapító tulajdonosi képviseletével kapcsolatos feladatok ellátásában.

A Belváros-Lipótváros Vagyonkezelő Zrt. több, mint 30 éve foglalkozik a közös képviseleti-, illetve a társasházkezelői tevékenység körébe tartozó feladatok ellátásával. Ügyfeleink legnagyobb megelégedettsége mellett, jelenleg az V. kerületben közel 150 társasházban, több mint 4.400 albetétet kezelünk.